Logo Kindteam Sneek

Specialisaties

Kinderdiëtetiek

Carin en Anita zijn beide kinderdiëtist. Ze helpen met allerlei vragen rondom de voeding van het kind en het gezin. Denk aan: kritisch eetgedrag, eetstoornissen, over- of ondergewicht, coeliakie of voedselovergevoeligheid, vegetarisch/veganistisch voedingspatroon en maag- darmproblematiek.

Kinderergotherapie

Mirjam is kinderergotherapeut en houdt zich bezig met alledaagse activiteiten. Ze denkt bijvoorbeeld met je mee met vragen over de zelfredzaamheid (aan- en uitkleden, bestekhantering, tandenpoetsen, billen afvegen), school (schrijven, zintuigelijke prikkelverwerking, knippen/ plakken) en vrije tijd (spel, sport).

Kinderoefentherapie en fysiotherapie

Marije en Irma zijn kinderoefentherapeut en fysiotherapeut en houden zich bezig met vragen rondom de motorische ontwikkeling en kinderslaaptherapie.  Ze denken bijvoorbeeld met je mee met vragen over fietsen, springen, hinkelen, zwemmen, moeite met kleuren of schrijven in de klas. Verder chronische pijn, ademhaling, hoofdpijn en niet kunnen ( in/door)slapen.

Pedagogiek

Chaja is pedagoog en houdt zich bezig met vragen rondom de ouder-kind relatie. Ze gaat samen met ouders bekijken wat het gedrag van hun kind betekent en hoe ze dit beter kunnen begrijpen. Dit begrip helpt in de ouder-kind relatie.

(Pre-)logopedie en holistiek

Julia is (pre-)logopedist en Holistisch therapeut en houdt zich bezig met vragen rondom communicatie en spraaktaalachterstand. Denk hierbij aan vragen in de achterstand in de woordenschat.

Logo Kindteam Sneek

Op zoek naar hulp voor uw kind?

Maak een afspraak en we bespreken samen de mogelijkheden.